Крал Чарлз III все още не е коронясан, но вече, очевидно,

...
Крал Чарлз III все още не е коронясан, но вече, очевидно,
Коментари Харесай

Крал Чарлз III разпродава състезателните коне на майка си

Крал Чарлз III към момента не е коронясан, само че към този момент, явно, влезе в наследството и стартира да се разпорежда с него. Този месец той ще продаде 12 спортни коня от кралските конюшни. Елизабет II обичаше конни надбягвания и се занимаваше съществено с отглеждане на коне, синът й явно не е наследил тази пристрастеност, пише Daily Mail.

Те ще бъдат продадени на търг от Tattersalls в Нюмаркет. Известно е, че два призови коня, наречени Just Fine и " Love Affairs ", ще бъдат продадени в този момент, а други коне скоро ще бъдат пуснати на търг. Трябва да се означи, че " Любовните каузи " завоюва конкуренцията в Гудууд два дни преди гибелта на кралицата.

Източник, непосредствен до конезавода Royal Sandringham в Норфолк, сподели, че има диалози за „ ограничение “ на развъждането в границите на три години, до момента в който престане да бъде комерсиално. Източник сподели: " Кралският конезавод може да се трансформира в музей след три години. Би било същински позор. "

Сега кралските конюшни в Сандрингам съдържат 60 спортни коня и 38 кобили за разплод.
 кралица елизабет, коне, конни надбягвания, крал карл, елизабет коне Кралица Елизабет на надпреварите Снимка: Getty Images
30-те жребчета, които се чакат през новата година, ще бъдат продадени на висока цена като последните жребчета, отглеждани от кралицата. Източник на състезатели сподели, че Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия са изключително заинтригувани от продажбата на кралски коне.

Източникът също по този начин съобщи, че макар че крал Чарлз продава конете на кралицата, връзката сред кралското семейство и спортната промишленост ще продължи.

„ Той желае да продължи традицията и връзката с Royal Ascot, само че не в същия мащаб като Нейно Величество, тъй като тя имаше същинска пристрастеност “, ​​каза вътрешен човек.

Той добави, че някои от конете към този момент са били продадени като част от „ естествената отмереност “ на покупко-продажбата, обвързвана с ръководството на сбирката.

Кралицата е продавала към седем коня годишно, тъй че продажбата, планувана за този месец, съставлява доста нарастване на продажбите.

Сега кралицата-консорт Камила дава отговор за конете.

Кралица Елизабет субсидирала големите настоящи разноски за заниманието си от персоналния си портфейл, защото не всеки път било печелившо.
 кралица елизабет, коне, конни надбягвания, крал карл, елизабет коне Кралица Елизабет по време на парада Снимка: Getty Images
Миналата година беше нейната най-хубава в конните надбягвания, като 36 спечелили завоюваха £590 000 от парични награди.

Тя също имаше към 30 изложбени коне, а по-рано този месец посмъртно завоюва огромната премия на шоуто Кон на годината.

Наградата, която постоянно й е убягвала през живота й, е дадена на нейния кон, наименуван " Първи правоприемник ".

Смята се, че тя е спечелила към £10 милиона от наградни фондове през живота си, до момента в който е почнала единствено с два треньора и 20 коня през 50-те години на предишния век.

Припомяме, че кралица Елизабет обичаше коне и надбягвания. Тя била изкусна ездачка и, знаейки за нейната пристрастеност, постоянно получавала коне като подарък. И по този начин, за платинения празник тя получи два едновременно: от президента на Азербайджан Илхам Алиев и от президента на Франция Еманюел Макрон. Той подари на кралицата кон на име " Amazing ".

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР